Rumlii blev grundlagt i 2015 af pædagog Martin Niemann for at hjælpe børn.

Martin har arbejdet med vuggestuebørn i 2002 og blev uddannet pædagog i 2010. Han har altid haft en lille opfinder i maven, og da han observerede at vuggestuebørn havde svært ved at lege når de havde handsker på, fik han en idé. Billedresultat for light bulb emoji

Almindelige vanter til børn er designet til voksne, og så krympet til børnestørrelse – et dårligt udgangspunkt for et produkt til børn i en kritisk periode af deres udvikling.

Børnene skal kunne bruge deres hænder frit, og gribe om ting uden at blive forhindret af deres påklædning.

“Vinter efter vinter så Jeg og mine kollegaer disse fingervanter, som børnene ikke selv kunne tage på, og som de hev af, så snart vi kom udenfor. Havde de tykke luffer på, kunne de holde varmen, men ikke bruge hænderne til noget som helst. Der måtte findes en løsning.”

Martin besluttede sig for at finde løsningen, men det tog tog flere år på tegnebrættet, og mange hjemmestrikkede prototyper, før den perfekte vante var færdig. Martins mor syede prototyper, og de blev alle testet grundigt af børn og evalueret at pædagoger. Altsammen for at sikre at Rumlii vanten er den bedst mulige vante for børn.

Rumlii er grundlagt for at skabe de bedste rammer for børn og god leg. Vores produkter gør hverdagen lettere for børn, og dermed også for forældre og pædagoger. Selvhjulpenhed og frihed er nøglen til gode produkter til børn.

Det skriver pressen om Rumlii

leg_med_rumlii_vante