Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Rumlii

Marting IVS, Westend 20, 1661 København V
info@rumlii.dk
Tlf. 51 80 81 70
CVR: 36185805

Postadresse:
Solager 12, 4281 Gørlev

Betaling

Alle priser er DKK incl. Moms.

I webshoppen kan du betale med VISA, MasterCard samt MobilePay.

Det er forbundet med et kortgebyr at bruge de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort er fastsat af Teller/NETS

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Leveringsbetingelser

Rumlii sender med PostNord.

Der sendes ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Ordren sendes indenfor 1-2 hverdage.

Levering koster DKK 39,- inkl. Moms.

Fri fragt ved køb over 300 DKK.

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter varen er modtaget. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved skriftlig henvendelse til info@rumlii.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også benytte dig af standard formularen, som du finder længere nede.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Varene skal sendes til:

Rumlii
Solager 12
4281 Gørlev

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Persondata 

For at kunne handle hos rumlii.dk skal du som minimum oplyse:

• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail rumlii.dk

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved reklamation rettes henvendelse til:

Rumlii
Solager
4281 Gørlev
info@rumlii.dk

Efterfølgende sendes varen til ovenstående adresse. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Du dækker som kunde selv udgifter ved returnering af reklamationer.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@rumlii.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.10.2017